Pagina's

woensdag 29 december 2010

Mijn nieuwe werkplek

We hebben 3 dochtertjes (Esmee, Elise, Sophie) en wonen in een normaal eengezinswoning. Toen onze derde (Sophie) werd geboren, kreeg onze oudste (Esmee) de hele zolder als slaapkamer. We hadden er een prachtige meisjeskamer van gemaakt en ze kon daar ook volop spelen. Het was echt een geweldige kamer. In het begin vond ze het daar nog wel leuk maar op een gegeven moment dacht ze toch "jullie liggen allemaal samen op 1 verdieping en ik lig helemaal alleen op zolder. Ze wilde dus ook op de 2de verdieping liggen maar daar hebben we maar 3 slaapkamers. Ik wil absoluut niet op zolder slapen omdat ik dan het gevoel heb dat ik 's nachts niet alles in de gaten kan houden. Niet dat ik constant lig te waken maar op zolder hoor je helemaal niets als er beneden wat gebeurd. Esmee dan maar bij Elise samen op de kamer. Dat ging geweldig. En van de zolder hadden we toen maar een grote speelkamer gemaakt. Maar nu is Sophie ondertussen alweer 2,5 jaar en wil nu ook heel graag bij Esmee en Elise op de kamer slapen. Ze klimt dus gewoon haar bed uit om bij Esmee of Elise in bed te kruipen. Esmee en Elise zouden het ook leuk vinden als Sophie bij hun op de kamer komt slapen. Dus dan heb je 3 kinderen en dan heb je nog kamers over. Het is een hele ruime slaapkamer dus dat kan makkelijk. Dan maken we van de Sophie's slaapkamer een speelkamer en houden we de zolder over. 

En dat is nu zo leuk want daar kan ik dus heerlijk met al mijn spullen zitten en heb ik echt een hele mooie en ruime werkkamer. Heerlijk! Heb vandaag alles ingedeeld en ben blij dat ik niet meer beneden in dat kleine bijkeukentje hoef te zitten. Het werd wel erg krap. Dus vanaf nu nog fijner werken op mijn nieuwe werkplek.

woensdag 22 december 2010

Niet alles zelfgemaakt maar wel handgemaakt!

Ik begon met een webwinkel alleen met zelfgemaakte accessoires zoals de haarbanden, bandana's, haarklemmen etc. Maar nu verkoop ik ook petticoats die ik niet zelf heb gemaakt maar inkoop. Dit is ook erg leuk om te doen. Op zoek gaan naar leuke spulletjes die in mijn webwinkel passen en waarvan ik weet dan kleine meisjes die ook erg leuk vinden.

Ik ben nu ook bezig met iets leuks voor de zomer en ik hoop dat ik deze artikelen vanaf maart in mijn webwinkel kan aanbieden. Ik hou jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Dus nu niet meer alles zelfgemaakt maar nog steeds wel alles handgemaakt!