Pagina's

woensdag 28 september 2011

O jee, getagd


Door PippiPander ben ook ik getagd. Erg leuke blog dus zeker even kijken.
Ik zag het taggen al diverse malen voorbij komen en dacht "o jee, als ze mij ook maar niet taggen". Maar nu zal ook ik eraan moeten geloven. Dus hier komen de 10 dingen die jullie waarschijnlijk nog niet van mij wisten.

Wisten jullie dat:

1. Ik 2 ponny's had toen ik jong was en reed van mijn 7de tot mijn 18de bij de plaatselijke ponnyclub. Daarna gestopt en nog 4 jaar bij een manege gereden. Daarna diverse malen op paardrijvakantie in de Ardennen geweest. Dit was mijn allergrootste hobby.
2. Ik eigenlijk best wel verlegen ben.
3. Ik geboren ben in het mooie plaatsje Hipolystushoef (prachtige naam ook) waar ook nog steeds familie woont. Eigenlijk woont de hele familie in het noorden (opa, oma, tantes, ooms, nichtjes, neefjes) en wij zijn met mijn 2de jaar naar Brabant verhuisd.
4. Ik veel te veel achter de computer zit in plaats van dingen maken. Maar ik wil ook alle blogs bijlezen ;-)
5. Ik naast mijn webwinkel geen andere baan buiten huis heb. En dat bevalt me prima. Ik verveel me nooit en heb genoeg te doen. Heb ook veel te veel hobby's ;-)
6. Ik heel graag een grotere tuin zou willen waar een pipowagen zou kunnen staan. Die dan voor de kinderen is waarin ze lekker kunnen knutselen en spelen. Wie weet, ooit. Maar dan moeten we eerst verhuizen.
7. We ooit nog eens terug gaan verhuizen naar een dorpje maar dat ik nu eigenlijk de stad nog niet kan missen.
8. Ik volgend jaar al 15 jaar bij mijn "aanstaande" ben en dat we dus volgend jaar gaan trouwen. Maar dat ik eigenlijk 7 jaar geleden al ben gevraagd met een prachtige verlovingsring. OEPS.
9. Dat ik die verlovingsring eigenlijk nooit om heb omdat het zo'n "prinsessenring" is die overal aan haakt. Ik wil kijken of ik de verlovingsring kan verwerken in de trouwring.
10. De trouwlocatie al is besproken, de gastenlijst opgemaakt, afspraak met de fotograaf gemaakt en in oktober op pad ga voor mijn trouwjurk. Spannend!

En nu mag ik ook een paar mensen taggen. Leuk! Je hoeft er natuurlijk niet aan mee te doen als je niet wilt.


Tag, you're it!

17 opmerkingen:

 1. Een groot feest in het vooruitzicht! Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O,een aanstaand bruidje wat romantisch,leuk dat taggen je krijgt soms een heel ander beeld van iemand, veel plezier met alle voorbereidingen voor het trouwfeest!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Grappig ik reed ook paard totdat ik op mijn 18e ging samenwonen. Ben wel van plan er ooit weer wat mee te doen, hopelijk met mijn kinderen?!
  En leuk zeg, die voorbereidingen voor jouw eigen grote dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is zeker een mooie naam van je geboorteplaats...en volgend jaar trouwen :)...

  Veel plezier met al het regelen...

  Groetjes, Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk om allemaal te lezen. En wat mooi dat je gaat trouwen, lijkt me een heel leuk vooruitzicht. Ja die computer kan soms knap verslavend zijn, ik herken dat wel. groet petra

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ojee getagd ;-). Dank je wel hoor, leuk om je verhaal te lezen. Ik zal mijn best ook es doen. Eerst eens even denken wat ik ga vertellen.....
  Ben trouwens druk bezig met je wintermuts, ik vond 'm zo mooi en het patroon is inderdaad niet moeilijk.
  Groetjes,
  Andina

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk dat je gaat trouwen! En super dat de meiden erbij kunnen zijn. Mijn beste vriendin is laatst getrouwd en haar zoontje heeft de hele dag gestraald! heeft toch wel wat!
  Geniet van alle voorbereidingen!
  Liefs Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ojee getagd :D ach het wordt sowieso weer tijd dat ik weer wat actiever ga bloggen ;)
  veel plezier met voorbereiden!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. en dank je wel voor wat nieuw blogvoer ! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk om te lezen. zo weet je toch een beetje meer van de persoon achter de blog. Ik ben nog niet getagd. zie het regelmatig voorbijkomen. en dan denk ik O jee als ze mij dan maar niet kiezen. En toch zou ik ook die 10 dingen opschrijven. want vind het stiekem ook wel leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk om te lezen, zo leren we je wat beter kennen, altijd fijn!
  En proficiat met het huwelijk volgend jaar! Fijn dat je binnenkort op kleedjesjacht mag gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Nou Petra, volgens mij moest ik eigenlijk 5 personen kiezen dus bij deze ga ik je mooi toevoegen :-) Als je dat goed vindt natuurlijk?
  Veel bloggers zijn al getagd en ben ook snel bang dat ik mensen ermee lastig val. Vandaar dat ik bij 3 was gestopt.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hoi Liane,

  Heb natuurlijk jouw 10 punten ook gelezen. Leuk om te lezen en wat spannend dat je gaat trouwen, alleen de voorbereiding is al genieten. (zou het stiekem ook nog wel eens willen overdoen..) Je dochters zullen het vast ook helemaal geweldig vinden?

  groetjes, Elske

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Fijn om je beter te leren kennen! Maar verlegen dat had ik niet verwacht ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Gefeliciteerd met je huwelijk. En zo snel al ;-) Als ik je iets mag aanraden qua trouwjurk: Etsy! Ik ben 3 weken geleden getrouwd en heb mijn jurk op Etsy gekocht, handgemaakt op maat gemaakt. Was héél spannend, maar je hebt echt iets origineels.
  Groetjes, Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat is het toch leuk om al die persoonlijke dingen te lezen van anderen, grappig, ook ik had verlegen niet bedacht bij jou. En mooie vooruitzichten, van harte gefeliciteerd! Lieve groet, Tanja

  BeantwoordenVerwijderen