Pagina's

donderdag 5 juli 2012

Vakantie!

Het hexagon kussentje is af. Het is nog niet helemaal naar mijn zin dus andere keer maar even oplossen. Ik had nu aqua blauwe stof aan de achterkant maar dat vind ik toch wel te fel. Mag wel een zachtere kleur omdat de hexagons er al uitknallen met die felle kleurtjes.

Ook had ik nog twee mooie lichtblauwe geweven kussenhoezen liggen. Maar vond ze niet passen bij de gehaakte kussentjes. Dus heb er alvast eentje opgevrolijkt met een roze gehaakt golfrandje. De andere kussenhoes ga ik tijdens mijn vakantie opvrolijken.


Ik kwam op het idee om de kussentjes op te vrolijken toen ik die prachtige kussenhoezen van Rose Hip zag. Wat ziet dat er allemaal leuk en kleurrijk uit. Prachtige blog om te bekijken. Ik zou graag die hele stapel kussenhoezen willen hebben ;-)


We kregen bericht dat de officiele trouwfoto's klaar zijn. Onze fotograaf had al enkele foto's gemaild en wat zijn ze prachtig. Deze foto vind ik ook zo leuk geworden. Moest ik toch even met jullie delen. Zo voel ik me nog steeds. JOEHOE :-) Het was een prachtige dag!


Hier is de vakantie al begonnen. De eerste heerlijke zonnige week alvast meegepikt. En nu dat het weer hier wat minder gaat worden, gaan wij het zonnetje heerlijk in het zuiden van Frankrijk opzoeken. We hebben er zin in. Dus voor iedereen alvast een super leuk en zonnige vakantie toegewenst en tot over een paar weekjes weer!


10 opmerkingen:

  1. Wat een superfoto van jou, heel gaaf!!
    Geniet van je vakantie!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je hexagonkussen ziet er geweldig uit! Maar als je 'm toch nog gaat veranderen...ik kwam vanmiddag op pinterest ineens een patroontje voor een halve hexagon tegen en daar vroeg jij in je vorige post om... Wat heerlijk om je nog steeds te voelen als op die mooie trouwfoto, probeer het zo lang mogelijk vast te houden! Fijne vakantie!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi geworden! Geniet van je vakantie en kijgave foto van je trouwen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Prachtige kussens en een geweldige foto! :))
    Heel fijne vakantie en tot gauw,
    Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een super gave foto van je!!!!!
    Je kussen is leuk geworden.
    Wij vertrekken ook naar de zon in Frankrijk, zoveel zin in!
    Fijne vakantie voor jullie.
    Groetjes Maartje

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauw, die foto kan zo in een een blaadje! Prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een prachtige foto!
    En ... een leuk idee, die randjes om een kussen.
    Heb je daar patroontjes van??

    Groetjes, Annie

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Beste Annie,
      Hier kun je het patroontje vinden van het randje om de kussen http://petitefee-kinderaccessoires.blogspot.nl/2012/08/patroon-golfrandje-kussenhoes.html
      In een ander berichtje vroeg je het patroontje van het kniptasje. Deze heb ik niet (heb zelf maar wat geprobeerd). Dat ligt ook helemaal aan welke beugels je hebt. Ik heb 2 dezelfde kanten gehaakt (onder wat breder en boven wat smaller laten toelopen). En toen de goede kanten op elkaar gelegd en deze aan elkaar vast gehaakt.

      Verwijderen
  8. Bedankt voor de uitleg van het tasje. Dat moet lukken!
    Het randje dat je aangeeft, had ik al gevonden.
    Ik wilde graag weten waar ik de andere randjes kon vinden. ;)

    Groetjes, Annie

    PS: Een superleuke site heb je!

    BeantwoordenVerwijderen