Pagina's

donderdag 10 februari 2011

Eindelijk weer op de been!

Eindelijk weer op de been. Zoals zovelen, heb ik ook een week plat gelegen door de griep. Vandaar dat alles voor Petite Fee even stil lag. Dus hierbij wil ik ook iedereen bedanken die het geduld hadden om op hun bestelling te wachten.

Hier kwam echt alles tegelijk. Zelf werd ik vorige week woensdag flink ziek, zondag werden onze oudste en jongste dochtertjes (Esmee en Sophie) ziek en afgelopen maandag werd ons middelste dochtertje (Elise) geopereerd. Haar keel- en neusamandelen moesten verwijderd worden en ze kreeg buisjes in haar oren. Dus alle aandacht had eigenlijk naar haar gemoeten maar dat liep even een beetje anders. Gelukkig is alles goed gegaan en heeft ze het heel goed gedaan. Vanmorgen viel wel al 1 buisje uit haar oor dus moeten we volgende week terug voor controle.

Maar nu weer even over Petite Fee. Binnenkort wat nieuwe artikelen zoals leuke haarclipjes en voor de lente/zomer vrolijke haarbloemen. Wanneer ze verkrijgbaar zijn in de webwinkel, zal ik dit vermelden op deze blog en op de Petite Fee Hyves.